Topplistor

Senast uppdaterat: Jun 14, 2016 07:48PM CEST
Stora topplistan

De elever som uppnått störst ökning i antal Kunskapspoäng (KP) samt de elever som har varit mest aktiva under de senaste två veckorna visas i "Stora topplistan" på första sidan. Där finn också en topplista för den egna skolan. Övriga topplistor finns under fliken "Topplistor".

Topplistor

Visa namn på Topplistan
De är frivilligt att vara med på Topplistan och om du inte vill att ditt namn ska vara synligt på Topplistan skall du ange detta under din personliga profil som du kommer till genom att klicka på ditt namn i övre högre hörnet. Ifall du avmarkerar rutan "Visa namn på topplista" kommer ditt namn och resultat ej att visas på topplistan.