Mina uppdrag

Senast uppdaterat: Sep 16, 2016 01:59PM CEST
När menyknappen mystudyweb är rödmarkerad betyder det att du som elev har fått ett uppdrag ifrån någon av dina lärare.

1. Klicka på "Mina uppdrag" för att få en översikt av dina uppdrag eller börja arbeta med ett uppdrag.
  2. För att börja arbeta med ett uppdrag klickar du på uppdragets namn. Du kan också se vilken inlämningsdatum/tid som din lärare har valt för uppdraget.
  3. Efter avslutat uppdrag belönas du med en uggla. Du håller koll på ditt totala antal ugglor i "uggleräknaren" höger om din totala kunskapspoäng (KP).
  4. För att repetera ett redan genomfört uppdrag, klickar du på ugglan efter uppdraget.