Följa upp elevernas arbete med IAP

Senast uppdaterat: Oct 17, 2018 09:19AM CEST
Du följer enkelt upp dina elevers arbete med de videolektioner och övningar som eleven fått förslag på att arbeta med i sin IAP i Kartläggaren genom att:

1. Klicka på "Mina elever"
  2. Välj "Resultat elev" för att se enskild elevs resultat eller "Resultat grupp" för att se en sammanställning av en hel klass/grupp elever.
  3. Välj ämne för den IAP du vill se i rullgardinsmenyn till höger.
  4. Färgkoden för varje lektion tala om hur långt eleven har kommit i arbetet med övningarna. Läs mer om färgkoderna här. Det är endast elevernas resultat på övningar ifrån det aktuella läsåret som visas när du har valt ämne för IAP.

714871a92b54f7cb1f3cfbea283c127e@mystudyweb.desk-mail.com
http://assets3.desk.com/