Min IAP ifrån Kartläggaren

Senast uppdaterat: Oct 17, 2018 09:11AM CEST
När din lärare har exporterat din IAP (individuella arbetsplan) ifrån Kartläggaren till mystudyweb kan du börja arbeta med de föreslagna lektionerna och övningarna på mystudyweb.

Dessa lektioner är markerade som IAP i listan av lektioner inom respektive ämne och område. Din lärare följer upp ditt arbete med din IAP under "Resultat elev".

Översikt - IAP

För att se en översikt av vilka lektioner som ingår i din exporterade IAP och följa dina resultat (kunskapspoäng), gör så här:

1. Klicka på "Min IAP" under fliken  mystudyweb
  2. Välj i vilket ämne du vill se din IAP (svenska/engelska/matematik), eller Alla (för alla ämnen samlat)
  3. Klicka på "Sök"

4. För att göra det lättare för dig som elev att få en översikt över ditt resultat finns det en färgkodning för varje lektion. Läs mer om färgkodning av lektioner här.

I "Min IAP" är det bara resultat och färgkodningar ifrån det aktuella läsåret som visas och inga resultat eller färgkodningar ifrån tidigare läsår visas.