Resultat uppdrag

Senast uppdaterat: Oct 27, 2016 08:55PM CEST
Som lärare kan du följa upp dina elevers arbete med dina uppdrag individuellt och för grupp.

Resultat uppdrag - elev

1. Klicka på "Mina elever"
  2. Välj "Resultat elev" för att se enskild elevs resultat.
  3. Välj datum och klass.
  4. Klicka i rutan "Sök uppdrag"
  5. Välj uppdrag, visa uppdrag (egna eller annan lärare) och elev.
  6. Klicka på "Uppdatera"

7. Klicka på uppdragets namn för att se elevens resultat per fråga.

Resultat uppdrag - grupp
  1. Klicka på "Mina elever"
  2. Välj "Resultat grupp" för att se en hel klass resultat.
  3. Välj datum (ej obligatoriskt) och klass.
  4. Välj elever, visa uppdrag (egna eller annan lärare) och uppdrag.
  5. Klicka på "Uppdatera"
  6. Klicka på elevens namn för att se elevens resultat i uppdraget.